Euromaterna – Constanta

EUROMATERNA, spital privat de obstetrica-ginecologie- neonatologie.

“Ne-am asumat provocarea pe care a presupus-o constructia unui intreg complex spitalicesc de obstetrica – ginecologie din grija fata de pacientele noastre si din dorinta de a le oferi un act medical ridicat la performanta tehnologica a lumii civilizate!

Fiecare sarcina e unica, fiecare nastere comporta problemele ei! Cum altfel am fi putut oferi posibilitatea la viata unui copil de doar 26 de saptamani fara aparatura medicala performanta care a permis supravietuirea lui? Si, cum altfel am fi putut aduce la termen sarcini cu risc ridicat de avort, fara a investi intr-o echipa medicala devotata actului medical pe care il performeaza?

Ne dorim ca pacientele noastre sa se simta in siguranta alaturi de bebelusii pe care ii aduc pe lume, sa se refaca dupa nastere in rezerve personale, mobilate in conformitate atat tuturor normelor medicale, cat si tendintelor moderne, sa nu duca grija bagajului pe care sunt nevoite sa si-l faca la internare, pentru ca noi le oferim tot ce au ele si bebelusii lor nevoie!

Euromaterna nu este spitalul celor bogati, fapt dovedit prin facilitatile financiare pe care cautam sa le oferim pacientelor noastre! Este spitalul tuturor femeilor care doresc un act medical civilizat, confidential, complet si incununat de succes, datorat atat aparaturii perfomante, cat si echipei medicale!

Iar acest lucru se va intampla datorita faptului ca Euromaterna da siguranta vietii!”.

Dr. Ion Marius Rusa
Presedintele CA Euromaterna
Medic specialist obstetrica – ginecologie

Str. Stefanita Voda nr. 32
Constanta 900402

Tel:0241/ 60.55.55

Fax: 0241/ 60.55.56

Programari Receptie:  0241/ 60.55.55

http://www.euromaterna.ro/

Centre medicale pe care te poti baza