Medicover – Bucuresti

Medicover Romania, parte a grupului european de sanatate Medicover, o companie care ofera de peste 15 ani servicii medicale la nivel european. In Romania, avem grija de peste  100 000 de pacienti din peste 1500 de companii abonate si de multe alte familii, in centrele noastre medicale din Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov si Timisoara si in peste 140 de clinici colaboratoare din intreaga Romanie.
Anul acesta, am deschis in Bucuresti si Spitalul Medicover, pentru sanatatea ta si a familiei tale. Echipa noastra e formata din peste 450 de medici si asistente.
De ce sa alegi Medicover? Pentru ca echipa noastra poate tine starea ta de sanatate si a familiei tale sub control, printr-un sistem medical de origine europeana, orientat in jurul tau si al familiei tale. Acum nu mai esti nevoit sa apelezi la sistemul de stat si nici la sistemul privat care ti se pare ca nu acorda atentia necesara problemelor tale de sanatate. Pentru ca pentru sanatate exista Medicover.
Printr-o organizare si spirit european, dublate de calitatile umane ale echipei, iti oferim servicii complete de medicina primara, de specialitate si preventiva, ca sa te mentinem sanatos:
  • abonamente de sanatate pentru adulti
  • abonamente de sanatate pentru copii
  • abonamente de ingrijire la domiciliu
  • abonamente de stomatologie
  • abonamente de medicina muncii
  • asigurari de sanatate
  • servicii de inalta specializare
  • consultatii, investigatii si teste de laborator in sistem de policlinica cu plata.

Bineinteles, ca abonat si asigurat Medicover ai acces oricand ai nevoie la ingrijire si tratament medical.

 Ca sa ajutam tot mai multi oameni sa fie sanatosi, serviciile noastre sunt disponibile atat pentru tine si familia ta ca indivizi cat si pentru companii si angajatii lor. In felul acesta formam o mare comunitate de oameni sanatosi si in Romania, cum am format si in Polonia, Turcia, Ungaria, Germania, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia si Moldova. Pentru ca insanatosirea ta este centrul universului nostru, impreuna cu clinicile noastre surori din aceste tari facem tot posibilul sa avansam in practica medicinei, accesand cele mai recente descoperiri medicale si folosind aparatura medicala de ultima generatie. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta abordare care ne-a adus pozitia de lider in Europa Centrala si de Est, intra pe www.medicover.com.

Call Center/ Relatii Clienti

Tel: 021 9896

Luni – Vineri: 08.00 – 20.00
Sambata: 08.00 – 18.00

e-mail: customer@medicover.ro

Centre medicale pe care te poti baza